Over Belle Pools PPC Zwembaden

Wil jij ook jouw volgende zwembad zonder zorgen installeren bij jouw klant?

Contacteer ons voor een afspraak en om al jouw vragen te beantwoorden!

Waarom kiezen voor belle pools ppc zwembaden?

We hebben jarenlange ervaring als zwembadbouwer en zwembadinstallateur. We kennen maar al te goed de uitdagingen waar je mee te maken krijgt bij het aanleggen van een zwembad. Vanuit die ervaring zijn we zelf als fabrikant aan de slag gegaan. We leveren zwembaden af die no-nonsens te plaatsen en aan te sluiten zijn, zonder compromissen op duurzaamheid, prijs en kwaliteit.

zwembad aansluitend aan het terrasOns belangrijkste doel is om voor jou, als zwembadinstallateur, een zwembad ter plaatse bij de klant af te leveren. Je moet enkel nog filterinstallatie aansluiten en de randafwerking doen.

Steeds Beschikbaar

We helpen je graag om al jouw vragen te beantwoorden en om samen met jou voor een tevreden eindklant te zorgen. Advies en overleg zijn cruciaal voor een succesvol project.

Eerlijke prijzen

Onze prijzen zijn marktconform en betaalbaar. Ze laten voor de installateur ruimte voor een mooie winstmarge. Onze zwembaden hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ervaren fabrikant

We zijn zelf jarenlang zwembadinstallateur geweest van polyester zwembaden. We kennen de uitdagingen op het terrein uit de keiharde praktijk. Van daaruit ontwikkelen we de Belle Pools PPC zwembaden.

Uitstekende kwaliteit

PPC is een veelzijdig materiaal dat veel voordelen biedt voor het bouwen van zwembaden. Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop.

Onze diensten

Van advies en ontwerp tot levering bij de klant. Wij ontzorgen jou bij het installeren van jouw zwembad.

Geen problemen meer bij het plaatsen van je volgende zwembad

Betrouw op ons team voor een zwembad, perfect op tijd en op maat geleverd!

Wat klanten over ons zeggen ...

Ook ‘s avonds super gezellig. Dat het maar vlug weer zomer is!

Murcy Behaegel

We zijn heel tevreden van jullie!! Super plaatsing, heel mooie afwerking, steeds 30 graden, niets van onderhoud, we genieten er van!

beste plaats in tuin voor zwembad
Iveline Vinckier

Toppers bij Bellepools! Alain, een vriendelijke en eerlijke persoon! Kan ze alleen maar aanbevelen!

Preben Pirlo