Fabricage PPC Zwembaden

Fabricage PPC Zwembaden

SERVICE OVERVIEW

Belle Pools is fabrikant van PPC zwembaden.

Zodra het ontwerp klaar is, dat we samen met jou hebben doorgenomen in functie van de wensen van jouw klant, gaan we van start met het fabriceren van het PPC zwembad. Dit gebeurt volledig in onze eigen ateliers. We beschikken daarvoor over een gespecialiseerde productielijn zodat het zwembad precies volgens de opgegeven specificaties wordt geleverd.

Op de werf kom je dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Je kan de filterinstallatie precies aansluiten zoals je voor ogen had.

Elk Belle Pool zwembad uit polypropyleenplaten is van Belgisch fabricaat en wordt in één stuk gemaakt in onze eigen ateliers te Destelbergen. Onze firma kan beroep doen op meer dan 20 jaar ervaring, kennis en knowhow.

Eens het zwembad klaar is, wordt het bij jouw eindklant geleverd. Het enige wat je nog moet doen is aansluiten en de eindafwerking uitvoeren. Op een paar dagen tijd heeft jouw klant een zwemklaar zwembad!

Veelgestelde vragen

Polypropyleen copolymeer (PPc) is een van de meest veelzijdige stoffen ooit, en door onze jarenlange ervaring ermee kunnen we van elke zwembaddroom een realiteit maken.

Het voordeel van onze PPc zwembaden is dat het materiaal lichter en sterker is dan de meeste kunststof constructiepanelen. Het biedt ons de mogelijkheid tot zeer creatieve oplossingen voor de bouw van zwembaden. Dankzij de interne celstructuur zijn de panelen erg licht. PPc is zeer bestand tegen dynamische belastingen, bestand tegen de meeste chemicaliën, gemakkelijk te wassen en 100% recycleerbaar. 

  • Esthetiek en afwerking: strak design met hoge waterstand.
  • Kwaliteitscontrole: de wand van de kuip is samengesteld uit PPc materialen die geproduceerd zijn met de meest hoogtechnologisch productiemethoden en voorzien van de nodige keuringen.
  • Energiebesparing dankzij een uitstekende isolatie: Polyethyleen en polypropyleen beschikken standaard over een lage thermische geleidbaarheid. Door het gebruik van 10mm dikke wanden is het niet noodzakelijk om onze zwembaden te isoleren. Indien gewenst kunnen we als supplement een extra isolatie aanbrengen.
  • UV resistentie: Belle pools ontwikkeld in samenwerking met onze grondstoffenfabrikant zijn eigen UV-stabiele samenstelling. Door deze eigen samenstelling en KNOW-HOW bieden wij u een kwaliteitsvol product aan dat in de massa is gekleurd. Productie volgens het ISO en DIN certificaat.
  • Osmose ongevoelig.                                     
  • Flexibiliteit, vormgeving: een Belle natural pool is een ideale keuze voor wie een UNIEK zwembad wil, naar wens.
  • Je beschikt over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vorm, afmetingen, soorten trappen,…

Bespreek nu jouw nieuwe zwembad met ons!