Advies en ontwerp

Advies en ontwerp

SERVICE OVERVIEW

We zijn fabrikant van PPC zwembaden en leveren enkel aan zwembadinstallateurs. Als zwembadinstallateur kan het project van de klant met ons doornemen. De kleur van de kuip en de juiste afmetingen van het zwembad worden zorgvuldig bepaald.

Alle accessoires zoals de skimmers en de inspuitmonden en de LED-verlichting worden besproken en de juiste plaats van elke accessoire wordt samen met jou doorgenomen. Zo kom  je niet voor verrassingen te staan eens het zwembad op de werf wordt afgeleverd. Alles klopt precies met de plannen.

De uitstraling van het zwembad wordt verder bepaald door het soort trap, de aanwezigheid van een waterterras en het netjes ingewerkte zwembadrolluik. Ook dat wordt samen met jou bepaald volgens de wensen van de eindklant.

Zodra het ontwerp klaar is, kan het zwembad in fabricage. Je kan zonder zorgen het zwembad bij jouw klant plaatsen en afwerken. Deze manier van werken zorgt er voor dat jouw klant binnen de kortste keren van zijn zwemklaar zwembad kan genieten.

 

Veelgestelde vragen

Elk zwembad voldoet aan jouw specificaties. Het gaat daarbij niet alleen om de afmetingen, maar ook over de plaats van de skimmers en inspuitmonden, de gewenste LED-onderwaterverlichting, … Moet er een Jet Stream ingebouwd worden, welk soort trap wil je, moet er een afdekrolluik geïntegreerd worden, al dan niet verwerkt in het waterterras? Dat zijn allemaal specificaties die we minutieus met jou doornemen alvorens we aan de fabricage beginnen.

Afhankelijk van de afmetingen van het zwembad en de opties die moeten voorzien worden, duurt het productieproces ongeveer 2 weken vanaf de goedkeuring van het ontwerp.

Wij leveren de kant en klare zwembadkuip bij de eindklant ter plaatse. Wat je zelf nog moet voorzien zijn de graafwerken en de eindafwerking, de filterinstallatie en de warmtepomp voor de zwembadverwarming. De skimmers en inspuitmonden zijn reeds geplaatst. Je hoeft dus enkel nog je filterinstallatie aan te sluiten.

BESPREEK NU JOUW NIEUWE ZWEMBAD MET ONS!