Ppc Zwembaden

Met onze technologische bijzonder geavanceerde PPc zwembaden liften wij ons eigen geproduceerde Bellepool reeks naar de 21ste eeuw. Polypropyleen copolymeer (PPc) is een van de meest veelzijdige stoffen ooit, en door onze jarenlange ervaring ermee kunnen we van elke zwembaddroom een realiteit maken.

Het voordeel van onze PPc zwembaden is dat het materiaal lichter en sterker is dan de meeste kunststof constructiepanelen. Het biedt ons de mogelijkheid tot zeer creatieve oplossingen voor de bouw van zwembaden. Dankzij de interne celstructuur zijn de panelen erg licht. PPc is zeer bestand tegen dynamische belastingen, bestand tegen de meeste chemicaliën, gemakkelijk te wassen en 100% recycleerbaar.

Met de PPc zwembaden van Belle Pools krijgt genieten van een zwoele zomeravond een andere betekenis. Deze zwembaden bieden alles wat u nodig hebt voor heerlijk genieten en ontspanning.

Zomer, zon, strand: het bekende vakantiegevoel. Ontspannen aan de rand van het water en genieten van het leven. Niet iedereen is een actieve zwemmer en wil in het diepe water vertoeven… Hoe haalt u deze luxe in huis? Een PPc zwembad op maat is de perfecte oplossing. Een verfrissende duik of juist relaxen aan de rand van het zwembad, aquafitness of ontspannen ronddobberen op het water. Wij bouwen het PPc zwembad volledig zelf met een ontwerp naar uw smaak en keuze.

Bouw eens een waterterras in…

Zwembad in PPC met waterterras

Optisch gezien zorgt deze verlenging ervoor dat het wateroppervlak een ruimtelijke en rustige uitstraling heeft. Maar het allerbelangrijkste is wel de functionaliteit van dit model zwembad. Geniet gewoon dubbelop van uw eigen zwembad. Loungen en zwemmen gaan hier hand in hand. Plaats uw zit- of ligmeubels op uw waterterras en geniet van de heerlijke warmte van de zon. Even afkoelen? Neem een verfrissende duik in het diepe gedeelte van uw zwembad. Met een afmeting van bijv. 3,7 x 2 meter heeft u voldoende ruimte voor uw meubels. En zodra u uw zwembad en waterterras afsluit met een zwembad lamellenafdekking komen deze meubels weer „aan wal“. Ook zonder meubels is het goed vertoeven in het ondiepe gedeelte van het zwembad.

Een mooi afgewerkt zwembad én een zorgeloze plaatsing, dat is waar Belle Pools voor staat. Dankzij onze eigengefabriceerde Belle Pools zwembaden is dit ook nog eens betaalbaar.

Onze PPc zwembaden bestaan standaard uit een hoogtechnologische PE of PP structuur, verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit.

Waarom kiezen voor een PPc zwembad?

  • Belgische kwaliteit en ervaring: elke “Belle Poosl” uit polypropyleenplaten is van Belgisch fabricaat en wordt in één stuk gemaakt in ons eigen fabriek te Destelbergen. Onze firma kan beroep doen op meer dan 20 jaar ervaring, kennis en knowhow.
  • Esthetiek en afwerking: strak design met hoge waterstand.
  • Kwaliteitscontrole: de wand van de kuip is samengesteld uit PPc materialen die geproduceerd zijn met de meest hoogtechnologisch productiemethoden en voorzien van de nodige keuringen.
  • Energiebesparing dankzij een uitstekende isolatie: Polyethyleen en polypropyleen beschikken standaard over een lage thermische geleidbaarheid. Door het gebruik van 10mm dikke wanden is het niet noodzakelijk om onze zwembaden extra te isoleren.
  • UV resistentie: Belle pools ontwikkeld in samenwerking met onze grondstoffenfabrikant zijn eigen UV-stabiele samenstelling. Door deze eigen samenstelling en KNOW-HOW bieden wij u een kwaliteitsvol product aan dat in de massa is gekleurd. Productie volgens het ISO en DIN certificaat.
  • Osmose ongevoelig.
  • Flexibiliteit, vormgeving: een Belle natural pool is een ideale keuze voor wie een UNIEK zwembad wil, naar wens.
  • U beschikt over uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vorm, afmetingen, soorten trappen,…

Performante filterinstallaties voor onze PPc zwembaden

Voor het mooi proper houden van het water is een goede filterinstallatie noodzakelijk. Wie steeds in helder water wil zwemmen, kan niet zonder een degelijk filtersysteem.

Er kunnen verschillende soorten filters aangesloten worden op de door ons gefabriceerde zwembaden. Bij het ontwerp bepalen we samen welke filterinstallatie u wilt gebruiken en voorzien we de nodige skimmers, inlaten en uitlaten.

Solar zwembadafdekking voor uw PPc zwembad wordt netjes ingebouwd

De PPc zwembaden van Belle Pools kunnen uitgerust worden met een zwembadafdekking bestaande uit polycarbonaat solarlamellen. Dit materiaal is schokbestendig, ongevoelig voor UV-stralen en gaat heel wat langer mee de klassieke pvc-lamellen.

 

ppc-zwembad met solar zwembadafdekking

 

Dankzij het lager energieverbruik om uw zwembad op te warmen zijn onze solarlamellen een verstandige keuze. Die winnen in ons land de laatste jaren almaar meer aan populariteit ten koste van de klassieke variant. De belangerijkste eigenschap van onze solarlamellen? Ze maken optimaal gebruik van zonnewarmte, die ze afgeven aan het zwembadwater. Solarlamellen beschikken immers over een transparante bovenlaag, die zonnewarmte vasthoud. In combinatie met de zwarte onderlaag, die de warmte vasthoudt, profiteert u met solarlamellen dan ook zo veel mogelijk van de zon. De lamellen zorgen op die manier voor een milieubewuste waterverwarming. Bovendien verlengen solarlamellen het zwemseisoen en dat is mooi meegenomen.

Het automatisch rolluik kan met zijn zeer sterke lamellen een gewicht tot 150 kg dragen, waardoor het veilig is voor spelende kinderen als het bad gesloten is.

De zwembadafdekking kan netjes geïntegreerd worden in onze PPC-zwembaden. Afhankelijk van het model worden de lamellen als een rolluik opgeborgen in het waterterras of wordt een apart compartiment voorzien.

Een warmtepomp in onze PPc zwembaden: aangenaam zwemmen van mei tot oktober

U wilt natuurlijk zo veel mogelijk gebruik maken uw zwembad.  Op het gebied van zwembadverwarming is een warmtepomp de beste methode: energiezuinig en met het hoogste rendement. Een warmtepomp warmt het water op en houdt het daarna op een constante temperatuur. De warmtepomp wordt mee opgenomen in het filtercircuit van het zwembad. De zwembaden van Belle Pools zijn perfect geschikt om het water te verwarmen door met een warmtepomp.