U bent zwembadbouwer

Installeer je volgende zwembad zonder zorgen bij jouw klant

 

Wij hebben bij Belle Pools, zelf jarenlange ervaring als zwembadbouwer en zwembadinstallateur. Wij zijn daarom perfect op de hoogte van de uitdagingen die het aanleggen van een zwembad met zich meebrengen. Vanuit deze ervaring zijn wij zelf aan de slag gegaan als fabrikant. Nu werken wij samen met zwembadbouwers om, in samenspraak, het ideale ontwerp bij jouw eindklant te krijgen.

 

Zwembad in PPC tuin

Ontwerpen van een PPc zwembad in samenspraak

Als zwembadbouwer kan u bij ons terecht om een volledig afgewerkte kuip te bestellen. We zitten samen, en in samenspraak, ontwerpen wij een kant en klaar PPc zwembad. Polypropyleen copolymeer (PPc) is een van de meest veelzijdige stoffen ooit, en door onze jarenlange ervaring ermee kunnen we elk zwembadproject laten slagen.

Het voordeel van onze PPc zwembaden is dat het materiaal lichter en sterker is dan de meeste kunststof constructiepanelen. Het biedt ons de mogelijkheid tot zeer creatieve oplossingen voor de bouw van zwembaden. Dankzij de interne celstructuur zijn de panelen erg licht.

Geef ons de afmetingen en de gewenste specificaties door zoals de vorm van de trap, verlichting, waterterras,… Vervolgens maken onze experten het zwembad volgens de opgegeven afmetingen en voorzien ze van de nodige technische voorzieningen. Wij zorgen dus voor een PPc zwembad, vervaardigd met de grootste zorg en volledig op maat.

Fabricage met kennis van zaken

Zodra het ontwerp klaar is, dat we samen hebben doorgenomen in functie van de wensen van jouw klant, gaan wij van start met het vervaardigen van het PPc zwembad. Het zwembad wordt volledig op maat uitgevoerd in ons atelier, waar wij alles ter beschikking hebben zodat het zwembad precies volgens de vooropgestelde specificaties geleverd kan worden. 

 Elk BellePool zwembad wordt in één stuk gemaakt en bestaat volledig uit polypropyleenplaten. Ook alle onderdelen worden zorgvuldig gemonteerd, waaronder:

  • Skimmers en inspuitmonden
  • LED onderwaterverlichting
  • Verschillende soorten trappen
  • Jet stream
  • Waterterras
  • Geïntegreerd rolluikvak

Wij doen beroep op meer dan 20 jaar ervaring en kennis van zaken, waardoor wij ook een feilloos eindproduct kunnen afleveren. Op de werf kom je dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Volledige service voor zwembadbouwers

Nadat het zwembad vervaardigd is door ons, zorgen wij ook voor de levering. Wij leveren rechtstreeks bij jouw eindklant. Het zwembad gaat in één stuk op de vrachtwagen en wordt naar de klant gebracht.

Daar staat de kraan klaar waarmee het zwembad van de vrachtwagen wordt getild en op de juiste plaats in de tuin wordt gemanoeuvreerd. We kunnen hierbij heel nauwkeurig te werk gaan en dan ook een foutloze plaatsing garanderen (ook op moeilijk te bereiken plaatsen). Eens het zwembad op de juiste plaats zit, kan de filterinstallatie aangesloten worden. De aansluitingen voor het water zitten al op de juiste plaats, doordat deze in samenspraak met jou ontworpen zijn.

BellePools zorgt dus niet alleen voor een PPc zwembad op maat van jouw klant, maar wij garanderen ook een probleemloze levering en montage. Als zwembadbouwer is het enige wat je nog moet doen, zorgen voor de aansluiting en afwerking ter plaatse. Op een paar dagen tijd heeft jouw klant een zwemklaar zwembad!

Wij bieden een persoonlijke service, waarbij elk ontwerp samen met u wordt doorgenomen. Zo kan je als zwembadbouwer voldoen aan de wensen van jouw klant. Alle specificaties, onderdelen, afmetingen zijn volgens jouw voorkeuren voorzien.

Door onze jarenlange ervaring bieden wij een goed doordachte constructiemethode en zorgvuldige planning die in het teken staan van het voldoen aan de verwachtingen van jouw klant. We staan u met raad en daad bij voor het ontwerp van het gewenste zwembad. Wij begrijpen, als geen ander, de mogelijke problemen waarmee u te kampen krijgt in de praktijk. Het is vanuit deze know-how dat Belle Pools zwembaden bouwt die zonder kopzorgen bij de klant geleverd en geplaatst worden.

Tenslotte garanderen wij ook kwaliteitsvol werk en een tijdige levering. Wij zorgen dat jouw PPc zwembad binnen de afgesproken termijn klaar is. Wij hanteren bij de fabricage van het zwembad hoge kwaliteitsnormen, zodat het zonder problemen tot bij jouw eindklant geraakt en de plaatsing vlekkeloos verloopt.

Praat met ons over jouw volgende zwembadproject

Ben je zwembadinstallateur en heb je een nieuw project in het vooruitzicht? Wij helpen je graag om jouw project te realiseren met een prachtig ppc-zwembad

Tel: 0476 713 571